Animalikis

Tot just vaig trobar també aquell diumenge alguns animalets. A alguns vaig poder fer-lis fotos i a altres com les granotes i pardalets va ser una mica difícil, però bé, tornaré a anar-hi i intentaré la pròxima vegada fer menys soroll i captar algún animalet més.

Aquí tenim un caragolet. Saluda a la càmera, no siguis tímid. Ouch, crec que s'ha amagat dins de la seva caseta i no vol rebre visites de ningú. Tindrem que esperar a un altre dia, que anem a fer.


Tot seguint camimant cap al riu, vaig trobar uns insectes molt curiosos. El primer és el pare d'una marieta, però una mica allargat i el segon no sabria dir exactament qué és, però potser és familia dels escarbats no? Em va impactar el color tan lluent que tenia.


I un cop vaig ser al riu, com no allí vaig poder fotografiar crancs de riu. Les fotos estàn una mica borroses perque les vaig fer al riu però es pot apreciar una mica.


"Y eso es todo amigos", aquests van ser tots els animalets que vaig poder fotografiar aquell dia.


Ah, se m'oblidava també vaig trobar aranyetes, com aquesta :P Quina por!

2 comentarios :

 1. Cuants bixets vas trobar!! :O quin bixo mes raro ixe verd a lo millor era una pudenta :) pero no crec :P els cranc de riu molen un munt :) pero no se si ficaria els peus en ixe riu :P deu fer mal que un bixo de ixos te pesigue un dit del peu :O ouch

  P.D: Les aranyes me fan por :[ pero el pertaf spiderman esta guachi :)

  ResponderEliminar
 2. Jo si q vaig ficar el peu, i no em va pessigar cap cranc :O a més eren petitets i no feien mal.
  Crec que són uns crancs americans, un tipus de crancs que no és de la zona, i al principi s'ho va menjar tot i va deixar el riu pelat :( sense res, però crec que ara ja no està tan malament la cosa.
  L'animalet verd no feia olor :O però no sé de quina familia d'insectes serà, em va fer gràcia pel color tan lluent que tenia, pareixia fosfi.
  I el pétarf "espaiderman" és pq també vaig trobar aranyetes :P

  ResponderEliminar