Quin aparell més extrany


Divendres vaig anar a tallar-me els cabells i com és habitual em van fer seure a la famosa cadira de rentar cabells, que realment es podria dir cadira trenca-colls, enlloc de renta-caps, perqué la veritat és súper incòmoda. Ja sé que no està bé, i que s'han de investigar altres coses més importants que una simple cadira, però segur que més d'un alguna vegada heu passat per aquesta situació, i us hagués agradat que us haguessin rentat el cabell com a aquesta parelleta. A mi també però bé, ja no som petits per fer aquestes cosetes, ara en podem fer d'altres.Bona setmaneta a tots i totes i gràcies per perdre una estoneta del vostre temps passant per aquí.

4 comentarios :

 1. Ah! Quina alegria. Pensava que jo era l´únic esser estrany que ho pensava! És veritat que es super-incómoda. A mi no m´agrada gens anar a la perruqueria i sempre pense q, després de tot el rato q et fan estar amb el coll tort, no el podré possar bé quan m´alce.
  Des de el meu punt de vista, li falta un coixinet per al coll, pq et claves tota la pila a les cervicals.
  Bé, espere q almenys t´agrade com t´han quedat els cabells (a mi mai no m´agrada com em queda).
  B7!

  ResponderEliminar
 2. Hola Tas! M'alegro que tinguem això en comú :P Jo també pensava que seria l'única.
  Respecte al tall de cabell, doncs la primera impressió quan vaig arribar a casa no va ser molt bona perquè no em veia, però un cop van passar unes horetes ja em vaig acostumar, a més tampoc podia fer res més no? Com sé que el cabell creix és una cosa no em fa molta por :P
  Bé res, a passar bona setmaneta que aviat ja serà septembre ;)

  ResponderEliminar
 3. yo tambien creo que es super incomodo :P encima como si no hubiera bastante con tener el cuello torcido, como la peluquera no acierte la temperatura del agua te socarra o te hiela :P vamos toda una tortura XD Esta xuli la foto de los niños bañandose, con patito de goma y todo :)

  ResponderEliminar
 4. Es verdad, eso del agua no me acordaba, pero también suele pasar que a veces sin querer está súper fría (en invierno) o súper caliente (en verano), casualidades de la vida.
  Una amiga que su hermana tiene una peluquería me comentaba que al haber más de uno y dos pelos por el suelo más de una vez se han clavado los pelitos en la planta de los pies y después para quitarlos es peor que un pincho de cactus :O

  ResponderEliminar