Bon Nadal

M'agraden molt els ninotets i animalets fets de peluix. Aquest matí he trobat aquests ninotets fets a mà.
On jo visc, no hi han molts de rens (per no dir qu no ni ha cap, jo tots els que he vist han sigut sempre de dibuixos), ni pares noëls (encara que ara cada cop es veuen més) ni tampoc ninots de neu (però pot ser en algún poblet de l'interior si que en podem trobar algún), però tan si val, a mi m'han semblat molt simpàtics i que potser algún dia ens fan alguna visiteta, qui sap no?
Bon Nadal a tots i a totes.
A Nadal qui res no estrena res no val.
Refrany popular
(Aquest refrany el deia sempre la meva tia Chus, quan ens aixecavem pel matí el dia de Nadal i ens donava un petonet i no sé perquè però sempre m'enrecordo. Molts besitos Chus.)

4 comentarios :

 1. Igualmente Felices Fiestas, Bon Nadal i Feliç Any Nou 2007 :)
  besiwikis

  ResponderEliminar
 2. Aquest nadal está tot ple de renos, son la meua debilitat :}
  Bon Nadal i Feliç Any 2007

  ResponderEliminar
 3. :) bon nadal caribu. si si, el reno de la guerra de las galaxias és molt simpàtic :P
  saluwikis i feliç 2007

  ResponderEliminar