Mongetes de peluix

Al viatge a Londres, i d'això ja fa quasi un anyet vaig trobar una pagineta on surtien unes faves o també anomenades mongetes seques, concretament Bean World.by bean-world


Potser per als anglesos les mongetes són un menjar típic no? Sigui com sigui a mi em va fer molta gracia trobar-m'ho.

Per cert, ahir va arribar la meva germaneta de Newcastle on està ara fent l'Erasmus i m'ha dit q un company seu de pis que és anglés en menja un munt i que fins i tot es fa torrades amb mongetes i salses extranyes o sandwiches amb mongetes. Aquests anglesos estan bojos!


Llistat de receptes de la cuina catalana amb mongetes i molts altres ingredients que de segur us agraden un munt.Algunas personas enfocan su vida de modo que viven con entremeses y guarniciones. El plato principal nunca lo conocen.
José Ortega y Gasset (1883-1955) Filósofo y ensayista español

4 comentarios :

 1. me encantan los muñequitos (digo los muñewikis) que pones siempre

  :)

  ResponderEliminar
 2. :) estos me hicieron mucha gracia :P pequeñas alubias. estos ingleses no saben q inventar eh!
  saluwikis i bona nit ;)

  ResponderEliminar
 3. Confirmo la relació anglesos-mongetes i afegeixo que no hi ha res més reconstituent que un bon plat de torrades amb "baked beans", ous ferrats i salsitxes... ajuda a recuperar-te després d'una nit de farra.
  saluwikis!!!

  ResponderEliminar
 4. Hola irene! :) doncs serà qüestió de provar-ho. ara q és hora de sopar em menjaria aquestes torrades amb "baked beans" ous ferrats i salsitxes :D
  mmmm q bó!
  bé saluwikis i records a l'alemany ;)

  ResponderEliminar