Lost y IT Crowd

Avui amb luen també anomenat Ferrán Josep estavem mirant quan començava lost (Imdb, ABC, Perdidos por lost) al calendari de series i hem vist que avui començava la segona temporada de The IT Crowd (pàgina oficial, No sé qué de the it crowd).LOST 3a TemporadaThe IT Crowd

¿Quina us agrada més?

4 comentarios :

 1. Antes que nada ....¡Feliz Año Nuevo! y perdón por el retraso, pero estas fechas son para mí trabajo y más trabajo y no he tenido tiempo de pasarme por los blogs, como me hubiera gustado.

  Un besote!

  ResponderEliminar
 2. Igualmente beresit :) feliz año y a ver si a partir de este año escribes más cosillas, q siempre estaban muy bien.
  besiwikis y espero q los reyes te hayan traído muchas cositas ;)

  ResponderEliminar
 3. Hello! com va l'any? m'han dit que tens la nova temporada de perdidos....eh pillina....a vore quan la pases o em contes el que passa ok?
  Com van vindre els reis? Espere que bé, a mi em van deixar tres trossos de carbó (però del que es menja)i el diumenge em vaig menjar dos perque tenia ansietat ¡Mare meva! la celulitis està augmentant.
  Un beset

  ResponderEliminar
 4. Doncs, anem fent. Pareix q va ser fa un any quan vam celebrar cap d'any i ja ha passat una altre :O

  No et preocupes per perdidos, ja te'ls passaré ;)

  Els reis no van vindre massa bé, però a vore si l'any q ve em porte millor i em porten més cosetes.

  Mmmm, q bó el carbó. Are m'en menjaria un trocet :)

  Besiwikis

  ResponderEliminar