Llocs on he viscut

Llegint el blog del galliner (Irene) (em pregunto si el nom del blog va ser pensat premeditat per la disfressa d'aquest any, però suposo que la vida està plena de casualitats) m'he animat a ficar aquest post. Sí, sí, tinc pendent el de les disfresses però tot arribarà :P

Bé doncs aquí teniu la llista:

Passeig Misericòrdia (Reus): Jo era molt petita i vam estar allí fins que els pares van trobar una casa millor.

Avinguda Prat de la Riba (Reus): Recordo q allí vam estar fins q jo tenia 12 anys q els pares van decidir anar a viure a Castelló. Dormia a l'habitació amb l'Àlex i per la nit feiem guerres de coixins. Era molt divertit. Va nèixer l'Elena i era molt petita quan vam fer el trasllat.

Avinguda de Lledó (Castelló): Aquí tb vam estar poc de temps, però era divertit la distribució de les habitacions, jo dormia, sola i l'Elena i l'Àlex a una habitació. Teniem la geladeria de "La Abuela" baix de casa i era divertit veure a la gent menjant gelats des del balcó.

Carrer Vilavella (Castelló): I per fi a la casa on portem més temps. I hem viscut més temps. Mola molt. Molt d'espai. Tot obert, molta llum i no sé. La nostra casa.

Avenue Albert Einstein (Villeurbanne- Lyon): Bé, vaig estar set mesos fent una beca Erasmus però també formen part dels llocs on he viscut i com no en tinc molt bons records.

I poc més em queda a dir. Si voleu veure la caseta de fusta en gran clickeu damunt. Trobareu també altres fotiwikis dels animalets que viuen a la caseta.

Caseta on viuen els animalets

4 comentarios :

 1. Holiiii!

  Déu n'hi doret també! No conec els altres llocs, però casa vostra d'ara és impressionant! Ben aviat podràs refer la llista i afegir-hi Vila-real,no? :P

  I sobre el nom del galliner, la veritat és que el que jo volia, "coses meves", ja estava agafat. Llavors vaig pensar en el galliner dels teatres, que és on hi havia "remor del poble" per dir-ho d'alguna manera, i així va anar. Hhehehe ja veus que és una bona casualitat!

  ResponderEliminar
 2. Doncs si, tens raó potser aviat hauré de refer la llisteta.
  Ei per cert, em faltava ficar Tres Platges (Alcossebre), va ser quan estàvem estudiant a la uni q els pares van decidir anar a passar els estius a Alcossebre i també mola molt.
  Saluwikis al blog del galliner!!! ;)

  ResponderEliminar
 3. Jo solament he viscut a tres cases diferents i totes al mateix poble, una fins els 5 anys, l'altra fins els 23 i la que estic ara.

  ResponderEliminar
 4. Doncs contant-ho tot jo he estat a 6 cases diferents :)
  Un saluwiki, feia molt q no et llegia.

  ResponderEliminar