Bunny Suicides

L'Àlex i l'Irene van estar aquest cap de setmana per terres valencianes més concretament per Castelló de la Plana, Benicàssim i Vila-real. I ben aviat s'en van a Austràlia tot el mes d'agost quina enveja :P Ja tinc ganes que m'ensenyen fotos i em conten com ha anat per allí, segur que veuen un munt de cangurs.


by Bunny Suicides

Per cert el dibuix és d'una sèrie de conillets suicides (bunny suicides en anglés). En podeu trobar molts i a molts i diferents llocs.

Ja direu si proveu el boomerang, però no com el conillet eh!

4 comentarios :

 1. Jo ja en tinc un a casa de quan hi va anar el meu tiet per feina. Crec que vam provar de tirar-lo, però fa molts anys... no sé si el vam anar a recollir o va tornar sol, però el cas és que encara el tenim. Per cert, mooooooolt xulo el piset!!!! Ens va encantar i ens veu fer mooolta enveja (sana, eh!)

  ResponderEliminar
 2. Ostres és teu tiet viatjador no? :P Crec alguna vegada m'has parlat d'ell i deies que havia anat a molts de llocs per qüestions de feina.
  Doncs si no és un boomerang segur que hi ha alguna objecte curiós que mai heu vist abans no? ;) Ja veuré les fotos :)
  Ja a mi tb m'agrada molt, està molt bé.

  ResponderEliminar
 3. Oh! Els conillets suicides! El llibre esta chulo.

  Odie als que viatjen, pq jo no puc. Avui uns amics marxen cap a New York. (T_T)

  ResponderEliminar
 4. jeje, és molt graciós el conillet, però pobret sempre li passen cosetes dolentes.
  jo tb voldria anar a austràlia o a nova york :P quina enveja! (però sana eh! :P)
  saluwikis

  ResponderEliminar