Selectivitat

Al principi no em portava bons records, però ara em recorda a quan jo vaig començar, és curiós com canviem els pensaments.
Els estudiants que acaben l'institut i volen anar a la universitat han de passar per aquí. Des de que la vaig fer han canviat algunes coses, ara per exemple t'envien un missatge al mòbil amb la nota de selectivitat, quins avanços. Recordo que abans, primer no hi havien mòbils i segon havies d'anar a l'institut a mirar les llistes i trobaves a tots els companys pensant quines carreres farien. Jo aquell any en acabar els exàmens vaig anar a fer el Camino de Santiago i recordo que vaig cridar des d'una cabina a casa i vaig preguntar als pares la nota. Què hagués passat si hagués estudiat una altra carrera?


by Forges

Sort als que comencen una nova etapa a la universitat!

2 comentarios :

  1. Jo defenso la selectivitat... vale que és una mica putada, molts nervis i tot... però en el fons és un tribunal q avalua objectivament els alumnes (i no només el criteri de l'institut). Clar que ho dic ara que ja temps que l'he passat! El millor va ser, sense dubte, veure que a llatí tenia la traducció de tota una frase xunga al diccionari, i també la farra posterior, com no!

    ResponderEliminar
  2. Si, sí, a mi tampoc em sembla gens malament, és una manera de controlar i d'avaluar als alumnes no només amb el criteri dels professors de l'insti. Però jo ho vaig passar una mica malament, i al principi quan veia als q feien selectivitat m'enrecordava. I ara amb el pas del temps ho veig diferent :)
    Saluwikis i bona revetlla de San Joan ;)

    ResponderEliminar