Sònar 2008

Ja ho va ficar al maig l'Erle al mes de maig, però fins avui no començava el Sonar 2008. Un company i amic del treball, Quique m'ha fet dentetes, ell avui ja estarà per allí. Potser l'any que ve m'animo a anar-hi i em quedo a dormir a casa dels barcelonins ;)L'imatge és de la campanya del Sònar d'aquest any 2008. Impactant veritat? Gràcies per l'inspiració Erle:P

4 comentarios :

 1. La campanya es molt guapa, a mí m'ha agradat força, hi ha una altra de una samarreta del sónar que la porta un noi i l'altre està al cos de una albergínia i diu "ell mai podrà posar-se-la" o alguna cosa així.

  ResponderEliminar
 2. No l'he vista, però serà divertida. A mi m'agrada molt l'albergínia :P
  Saluwikis!

  ResponderEliminar
 3. Eh, ja saps que pots venir sempre que vulguis!! I ara que hi tindràs els dos germanets, pots triar i tot heheheeh. Ja vaig llegir la recomanació del Sónar, però, un any més, no hi hem anat. Potser l'any que ve ens hi apuntem!

  ResponderEliminar
 4. Val :)
  A veure si aquest mes de juliol pugem o pujo un capde ;)
  Saluwikis!

  ResponderEliminar