Crocs

Fins fa poc no coneixia a ningú amb els famosos Crocs :)Aquest estiu de moment pel carrer encara no he vist a la gent amb aquestes cantarines sandàlies. Tenen uns colors molt llampants, groc, taronja, rosa, blau, vermell, verd i ahir vaig veure a una tenda unes rotllo camuflatge, podriem dir que són les úniques discretes que he vist fins ara.


El més curiós és que aquestes sandàlies són "made in Suècia". Aquests suecs sempre han tingut gràcia per al disseny, et pot agradar o no però per al meu gustaixí és. Si hagués de triar disseny suec potser triaria abans alguna peça de roba de la coneguda H&M o alguna cosa de decoració de la tenda Ikea.

Per cert, he d'anar-hi aviat! són rebaixes i de pas visitar a la familia ;) al meu germanet, la meva germaneta i la meva cunyadeta :)

Saluwikis als barcelonins des de Castelló / Vila-real :P

10 comentarios :

 1. Los crocs made in carrefour cuentan? :P

  ResponderEliminar
 2. L'estiu passat el carrer era un festival de crocs! no les he provat mai, però deuen ser còmodes.

  Fins i tot, a l'hospital de Girona van haver de regular quins colors es podien dur, perquè no volien que les infermeres anessin amb sabates fluorescents.

  Coincideixo amb tu sobre el disseny suec. Recordoquan vam anar allà que hi havia moltes botigues de coses de casa, crec que és tant per la fal·lera per dissenyar com perquè a l'hivern no hi ha gaire llum del dia i tenen temps per fer mil pastissos a casa.

  Ja saps que a BCN t'esperem!!! un petoneeet!

  ResponderEliminar
 3. q guai! vine algun dia, xo lalex i la irene se'n van a australia dins de poquet... xo per mi pots vindre igual i anem a ikea si vols!

  la marta porta esos zuecos a l'hospital jeje verds crec

  ResponderEliminar
 4. A mí no m'agraden gaire la veritat, però he d'admetre que tenen un disseny molt curiós, jeje.

  ResponderEliminar
 5. @irene,
  no sabia q havia tingut tant d'èxit entre els hospitals, jo li vaig comentar dissabte a una amiga química i em va dir que al seu treball tb els van demanar però per seguretat li van dir q no, pq podia caure-li algun producte químic al peu, han de dur sabates folrades amb acer :O i passen molta calor.

  @erle,
  val podem anar a ikea i a veure barcelona :)

  @harlem,
  ja el disseny és simpàtic i els colorins molt llampants :P

  saluwikis i bona setmaneta!

  ResponderEliminar
 6. Jo que visc a Suècia ja estic un poco farta de veure'ls per tot arreu, jaja! Ací estàn molt de moda, i mira si soc ignorant que em pensava que els Crocs eren americans i no suecs! La veritat, no m'entere de res...

  ResponderEliminar
 7. :) Doncs si vius a Suècia aniràs molt a Ikea no? :P És broma, però segur que alguna vegada hi has anat no? Jo encara no, però quan vagi a veure a l'Erle a Barna vull anar-hi alguna vegada, pq tothom diu q és molt guai :)
  Saludets!

  ResponderEliminar
 8. Si que vaig molt a Ikea, la majoria dels mobles que tinc a casa els hem comprat en Ikea, està molt bé, a mi m'agrada!

  ResponderEliminar
 9. doncs a veure si puc anar aviat. he sentit q volen ficar-ne un al 2010 a vila-real, estaria propet de castelló i podriem anar-hi :)

  ResponderEliminar