Lewis Trondheim

Fa molt temps vaig llegir el còmic de La mosca (podeu llegir-ne també el post que vaig ficar al blog en el seu moment), i ves tu per on que aquest és l'autor dels còmics que ara volia començar a llegir: La Mazmorra Monstruos.Els protagonistes en són molts, començant per l'ànec, una tal Sònia que té també un gran paper ;)
Podriem dir que l'autor és un dels més coneguts en la "nouvelle bande dessinée" i a més de La Mazmorra té Lapinot entre altres obres.
Sobr aquesta seria que llegiré, La Mazmorra pel que he llegit constarà de tres-cents números :O agrupats de cent en cent, el primer "L'Alba", que serà l'inici, el segon "El Zénit" l'apogeu i el tercer "El Crepuscle" podriem dir el final. A més per si amb això no hi ha prou, l'intenció és fer un número indeterminat de números complementant els anteriors, encara que jo crec que de moment si aconsseguim llegir-ne els tres-cents podem dir que hem fet prou no? Estàn editats per Norma Editorial així que quan anem a Barna podriem fer una excursió a Norma a veure que trobem ;) Ho havia oblidat, l'argument d'aquesta obra està protagonitzat per animals antropomòrfics i viuen a un castell, com el del dibuix i bé poc més queda dir, qui vulgue saber ja ho sap ;)

Més links:

http://donjonpirate.free.fr
http://www.bibou.org/donjon/
http://www.lewistrondheim.com/

7 comentarios :

 1. La mazmorra está chulo, yo he leído algún nº suelto.

  ResponderEliminar
 2. no sé por lo q cuenta rafa está muy chulo, ya te lo diré :)

  ResponderEliminar
 3. I te vas a comprar els 300 números? Què és un còmic de fantasía o d'aventures? Jo no havia sentit parlar d'aquest autor. Ja diràs si t'agrade! I ànim en els 300 números!! :))

  ResponderEliminar
 4. eiii el de la mosca q teníes a casa era molt divertit!! ja em deixaràs algún germanikikiwiki jejejej

  besitos xolin!

  ResponderEliminar
 5. @alporla.
  no sé 300 són molts, ara en tenim 3, bé són d'eritzon però me'ls deixa :)
  ja et contaré.

  @erle.
  fali xoli! et deixo els q vulgues quan vulgues.

  ResponderEliminar
 6. Aprovecho y saludo que hace mucho que no te veo :-) ¡¡bicos!!

  ResponderEliminar
 7. un saluwiki a ti también gloria :)
  nos vemos por la uji :P

  ResponderEliminar