Doubt

I seguim amb pel.lícules. Aquesta ha sigut l'última que he vist de la ronda dels Òscars, de moment de totes les he que vist ha sigut la que menys m'ha agradat, sobre tot per la temàtica, vaig anar amb els ulls tancats i no em vaig fixar ni tan sols amb el cartell com es pot veure clarament de què anirà la trama. Però bé, deixant de costat la temàtica i seguint amb l'anàlisi crec recordar que està nominada per quatre Òscars, un d'ells de l'actriu Meryl Streep. El guió està basat en una obra de teatre, de fet, la peli es podria fer amb un parell d'escenaris però bé no està malament. El pla del director a vegades per al meu gust massa directe, però té escenes molt bones, la comparativa de l'austeritat i l'abundància depenent del sector femení o masculí. Res, millor no dir-ne res i escoltar després les crítiques de cadasqú.
Informació de la peli a l'Imdb.

9 comentarios :

 1. Esta la tinc que veure! Ja era hora de que escribires Aniwiki!!! Que estàs molt malfeinera ultimament ;) Ún beset

  ResponderEliminar
 2. Si a veure si tinc més temps i fico més cosetes.
  Saludets!

  ResponderEliminar
 3. anaaaaaaaaa q guai q escrigues! jo tb tinc q escriure xo ultimament tinc molt de treball. m'agradaria veure esta peli, la meryl streep sempre ho fa molt bé! besiwikiss!

  ResponderEliminar
 4. @erle!
  hola :) gràcies. a mi tb m'agrada però últimament no tinc massa temps.
  besiwikis!

  ResponderEliminar
 5. Eeei! Merci pel teu post! Jo també la tinc pendent de veure, aquesta, la veritat. Fins ara em feia una mica de mandra perquè cada cop que en veia l'anunci pel metro o al passar per un cine, el primer que llegeixo és "La Buda"!!!

  Jolín, aquestes lletres gòtiques!!!

  ResponderEliminar
 6. @òscar.
  Merci a vosaltres per llegir-me i escriure :) Això també dona molta alegria.
  Bon capde!

  ResponderEliminar
 7. Hola Aniwiki!
  Ja he vist la peli, ha estat bé. Els actors són molt bons, però tampoc m'ha encantat. Una peli bé i prou. Gràcies pel consell! Besets

  ResponderEliminar
 8. M'acabo de donar comte de lo roîna que és la meva crítica, demà escriure més :P

  ResponderEliminar
 9. @alicia,
  jo crec q està bé la crítica. és curta però intensa :P
  saluwikis!

  ResponderEliminar