The Sopranos

Aquesta és una de les que estic veient ara. Encara que diriem que no és de les meves especials, però suposo a la tele no fan res que valgue la pena i si he de veure alguna cosa prefereixo veure alguna serie o peli interessant.No sé si sabeu de què va, es tracta d'un mafiós, que viu amb la seva familia i té els típics problemes i mals de cap que pugui tindre un capo de la mafia. Bé, crec que el millor és veure-la. Així que ja ho sabeu.
Més info a la Wikipedia: The Sopranos ;)

15 comentarios :

 1. Vaig començar a vorela pero no em va enganxar.

  ResponderEliminar
 2. Hi Luen,
  No és de les meves preferides. Abans tinc Lost o The Big Bang Theory, però no està malament.
  Saluwikis!

  ResponderEliminar
 3. Més val que no us llegisca un estudiós de l'audiovisual, jajaja perquè "The Sopranos" ha marcat un abans i un després en la concepció del serial televisiu dramàtic contemporani. Ni "Lost", ni "24", ni "House", ni "CSI", ni la meitat de la renovació formal i narrativa de l'actual boom de les sèries existirien sense l'aposta que HBO va fer amb aquesta sèrie, que tot siga dit és un homenatge al cine de la mafia com la saga de "El Padrino" o "Uno de los nuestros".
  Mmmm... crec que se nota una mica massa que és açó el que estic investigant...

  ResponderEliminar
 4. Aixó sí, obviament, per a gustos: colors... A mi també m'enganxa moltíssim més "Lost"...

  ResponderEliminar
 5. @iván,
  Doncs podria dir q una mica si no :P jeje
  Per cert, quina és la teva opinió personal? a mi hi han alguns capítols que m'agraden molt, però altres que sembla que no passe res.
  Hi haurà que verue la saga d'"El Padrino".
  Saluwikis!

  ResponderEliminar
 6. Jo una vegada vaig veure un capítol i crec q no te gaire suc... no se, em va donar esa impressió. Besetssssss

  ResponderEliminar
 7. @erle,
  no sé, alguns capítols que els trobo una mica lents, però bé, prefereixo lost!!!
  tinc ganes de saber què passa :P

  ResponderEliminar
 8. Jo no l'he vista mai, no crec que la fan a Suècia. Lost si que la fan però no la seguisc, m'hauria d'enganxar...

  ResponderEliminar
 9. @alicia,
  Doncs si pots mira-la des del principi. Jo ara estic a la tercera temporada, però a vore si avance i arribo a la 5ª :)
  saluwikis!

  ResponderEliminar
 10. Perdona la tardança en la resposta, Aniwiki, he tingut una setmaneta un poc completeta...
  A mí em pareix una sèrie col·losal, el que passa és que juga amb un timing que no és gens comercial, per aixó és minoritaria i la produeix l'HBO i no la FOX o la ABC, per exemple. De fet, el episodi pilot li l'oferiren primer a la FOX, i va dir que aixó no tenia futur... imaginat... però arribà a l'HBO i va apostar per ella...
  Aixó que dius que hi ha episodis en que pareix que no passa res es curiós perquè David Chase, el creador, defineix irónicament la sèrie com "Los Soprano: el Show televisivo donde nunca pasa nada"... i és que no estem acostumats a vore productes audiovisuals com aquestos en el colapsat món multimèdia que vivim...
  Aixó sí, veure la saga de "El Padrino", IMPRESCINDIBLE, no només per "Los Soprano", sinó perquè és HISTÒRIA DEL CINE en majúscules.

  ResponderEliminar
 11. @Iván,
  Jeje, m'he enrecordat de quan crido al teu telèfon que apareix lo d'"El Padrino" :P No eres de la familia, porqué llamas a estas horas, has llegado tarde ... Molt bó :P
  Per cert hi ha que veure la saga sencera, encara que potser no totes a la vegada, sino pot ser massa per a la carabassa no?
  Saluwikis!

  ResponderEliminar
 12. Bona expedició i aquest post m'ha ajudat molt en la meva feina d'universitat. Agraïment vostè com la seva informació.

  ResponderEliminar
 13. @anònim,
  Gràcies pel comentari.

  ResponderEliminar
 14. Gràcies per la gran informació! Jo no hauria descobert això d'una altra manera!

  ResponderEliminar
 15. @anònim,
  Gràcies pel comentari.

  ResponderEliminar