Domini aniwiki.es

Finalment després de dos anys i pico amb el domini i sense fer res de profit he decidit gastar-lo per al blog, és una bona manera de començar. Així que ara si em busqueu clickeu directament aniwiki.es i allà estaré.

No sabia quina imatge ficar però m'ha vingut a la ment que fa mooolt de temps ficava sempre uns pétarfs molt simpàtics, així que aquí us deixo amb un d'ells.
I res més bona nit i dolços somnis!

3 comentarios :

 1. Aniwiki! Cada volta que entro al teu blog es una sorpresa perque has canviat el disseny! jeje. Aquest que tens ara me mareje un poc la foto de fons... jeje. Però m'agraden molt les pestanyetes i la teva presentació! Això de aniwiki.es mole molt!! Besets

  ResponderEliminar
 2. hola! jo també quan clico penso "a veure quin fons hi haurà"! Aquest del blat m'agrada! Enhorabona pel domini, petoneeets!

  ResponderEliminar
 3. @alicia,
  Ostres doncs no sé, a veure si em quedo amb algún concret i així no passa més això. A mi m'agrada el dibuixet de Pocoyó :P és divertit!

  @irene,
  Quina gràcia, això que diueu. Bé, en veritat últimament no paro de canviar a veure si el deixo una mica tranquil.

  Molts besiwikis a les dues i bon capde!

  ResponderEliminar