Seqüència de bici

bici . - P1000309

bici .. - P1000310

bici ... - P1000311

Aquest mes de maig ha plogut.

4 comentarios :

 1. En Mayo llovió, pero estamos en Junio y sigue lloviendo, a mi como me gusta que llueva lo llevo bien, además el campo se pone muy bonito, todo verde y florido.
  El ciclista seguro que no lo lleva también.
  Besicos.

  ResponderEliminar
 2. Aniwiki!! Què xulo el blog!! M'agrada moltíssim!!!! I les fotos tan bé molt xules. Quedarem a fer fotos en estiu? Besets

  ResponderEliminar
 3. A mi també m'agrada el disseny nou :D, m'hauràs d'ensenyar com canviar la foto del fons, un dia ho vaig provar però em feia por carregar-m'ho tot i al final ho vaig deixar córrer. Aquí tambe plou i m'agrada pq al pis no fa tanta calor, però per anar a treballar és una mica pal. Petons!

  ResponderEliminar
 4. @carmen,
  Razón tienes, parecía que tendría que hacer bueno pero ha seguido lloviendo. A mi también me gusta porque sigue todo más fresquito, y es verdad que todo está más verde. Y el olor de tierra mojada me encanta.
  Saludicos!

  @alicia,
  Gràcies :) Vaig canviant molt però no sé, també està bé :) Gràcies per les fotis, no sé últimament n'estic fent moltes. Em pareix genial quedar per a fer-ne! Ens veiem a l'estiu!
  Besiwikis!

  @irene,
  Gràcies també, no sé, ja et vaig dir que volia canviar, i ara el deixaré una temporadeta fins que trobi un altre que pugui estar bé.
  Si això ja et faré un manualet i si tens algún dubte doncs si puc t'ajudaré :)
  Petoniwikis!

  ResponderEliminar