Sushi on Sunday

Aquest diumenge hem menjat sushi i he recordat que tenia uns consells de com menjar-lo. No sé si seràn massa certs però ara intentem menjar-lo així, sense mossegar-lo, ficant tot el troç a la boca, mullar només el peix amb salsa i no mullar-ho tot, i bé algun consellet més que fica.

3 comentarios :

 1. Gràcies pels consells! Jo la veritat és que no em menjo un troc d'una vegada perque em sembla molt gran...però si vaug a Japó ho faré per a que no em diguen que sóc "rude"...besets

  ResponderEliminar
 2. La veritat és que costa partir els trossets amb la boca perquè es desfà tot, clar que de vegades et porten aquells makis gegants que són impossibles de menjar amb una sola queixalada. Petoniwikis!

  ResponderEliminar
 3. @alicia,
  Jo també ho vaig pensar, que era massa gran, però ara ho fem així, a més era molt difícil de tallar. Jeje, quina gràcia això de si vas a Japó :)

  @irene,
  Doncs no sé, potser has d'estar més estona mastegant sense parlar :D

  Besiwikis a les dues!

  ResponderEliminar